with No Comments

Terveena_raskaaksi_Elaamaantavat

Elämäntavat

Painonhallintako rakettitiedettä? Myyttejä ainakin riittää

Yleensä ruualla kikkailu ei tuota pysyviä tuloksia. Laadukas, monipuolinen ja säännöllinen ravinto pitää terveenä, energisenä ja hyvinvoivana. Ravitsemalla itseäsi hyvin, myös paino asettuu normaaliksi ilman laihdutuskuureja.

Hyvä, tavallinen arkiruoka pitää yllä myös seksihaluja. Ihminen jaksaa paremmin jokaisella elämänalueella, kun hyvä ruoka antaa voimia. Kokeilkaa säännöllistä syömistä lautasmallin mukaan muutaman viikon ajan, huomaatte kyllä positiiviset vaikutukset…

Olisinpa hidastanut ajoissa

Mihin meillä on kiire? Suorittamaan suorittamistako? Kumpikin omissa projekteissa? Onko terveyttä ylläpitävä liikunta muuttunut ilottomaksi suorittamiseksi? Lepo on tärkeää ja uni palauttaa voimat. Levätessä voi kuvitella lapsen viereensä. Levossa voi tapahtua enemmän, kuin kiireessä. Läheisyyteen on vaikea hypätä kiireestä suoraan. Hedelmällisimmät vuodet voivat kiireessä hävitä ja mennä ohi.

Hedelmällisyysterveyttään kannattaa vaalia! Lue lisää!

Katso täältä linkkejä aiheesta!