with No Comments

Nuori_Liikkuminen

Aktiivisuus ja hedelmällisyys

Sopiva aktiivisuus suojelee hedelmällisyyttä. Älä unohda rentoutumista, lepoa ja unta, saat voimasi takaisin!

Miehet! Liikkuminen kannattaa! Sopiva aktiivisuus (ei liikaa, eikä liian vähän) tekee sinusta hedelmällisemmän. Liikunta parantaa siemennesteen laatua. Kun harrastat sopivasti liikuntaa, siemennesteessäsi on enemmän reippaita siittiöitä. Myös naisilla sopiva liikunta on hyväksi hedelmällisyydelle, mutta liika tai liian raskas liikunta voi olla huono juttu. Liian rankasta liikunnasta tai toisaalta pelkästä laiskottelusta voi mieliala laskea ja hormonit menee sekaisin.

Kävely, pyöräily, lenkkeily, jumpat ja voimaharjoittelu muokkaavat hyvän pohjan sun terveydelle! Koita saada riittävästi unta ja välillä kokeile pelkkää oleilua, niin pysyy terveys hyvänä! Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta!

Katso tästä Sannin vlogi aiheesta: