with No Comments
Nuori_Ruoka

Ruoka ja hedelmällisyys

Syömällä hyvin nyt, voit vaikuttaa tulevien lastesi terveyteen!

Viisailla ruokavalinnoilla on kauaskantoiset seuraukset! Monipuolinen ja laadukas ruokavalio ylläpitää terveyttä ja sen myötä hedelmällisyyttä. Kannattaa syödä säännöllisesti ja valita jokaiselle aterialle laadukkaita rasvoja, kasviksia, proteiinia ja hyviä hiilihydraatteja.

Nainen! Laadukkaalla ja hyvällä, tavallisella ruualla, voit vaikuttaa hormonien toimintaa tasapainottavasti. Syömällä säännöllisesti kunnon ruokaa voit vaikuttaa siihen että kuukautiset tulevat ajallaan, säännöllisesti ilman suuria vaivoja. Säännölliset kuukautiset kertovat hyvästä terveydestä ja hedelmällisyydestä.

Mies! Syömällä säännöllisesti ravitsevaa ruokaa pidät yllä tervettä ja tasapainoista hormonitoimintaa. Myös mieliala pysyy tasaisena ja hyvänä. Siittiöiden rakenteeseen voi vaikuttaa syömällä hyvin. Ruokavalio, jonka avulla sinusta voi tulla isä, mahdollistaa myös pitkän elämän terveenä isänä.

On helppoa syödä terveellisesti! Lautasmalli toimii! Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta!

Katso tästä Sannin vlogi aiheesta: