with No Comments
Nuori_Muut

Muut hedelmällisyyteen vaikuttavat tekijät

Huolehdi itsestäsi, suojelet sukusolujasi!

Säännölliset terveystarkastukset seulontoineen suojaavat luonnollista hedelmällisyyttä. Ennaltaehkäisy parantaa hedelmällisyyttä ja suojaa häiriöiden pitkäaikaistumiselta. Seksitautien ehkäisy, varhainen toteaminen ja niiden hoito suojelevat hedelmällisyyttä merkittävästi. Jos huomaat itselläsi normaalista poikkeavia oireita alapäässä (kutinaa, kirvelyä yms.), hakeudu heti lääkäriin! Heti!

Käytä kondomia, se suojelee hedelmällisyyttäsi!

Vaikka huolellisella ehkäisyllä ehkäistään ei-toivottuja raskauksia, voi sillä olla hedelmällisyyttä suojeleva vaikutus. Kondomin käyttö suojaa sukupuolitaudeilta!

Bokserit jalkaan!

Tiukat alusvaatteet ja kireät housut miehillä näyttäisivät heikentävän siemennesteen laatua, mutta vain hetkellisesti palautuen pian normaaliksi. Tämä siittiövaikutus liittyy lämmönnousuun nivusalueella. Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta!