with No Comments
PRO_VIVA-hedelmällisyyden suojelu

Hedelmällisyyden suojelu

Tässä ammattilaisen opas, joka toimii taustoituksena ja tietopankkina opettajalle/ohjaajalle. Ota käyttöön myös hedelmällisyysterveystesti ja -visa. Näiden avulla voi testata omaa hedelmällisyystietouttaan. Huomaa, että hedelmällisyysterveystesti on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Hedelmällisyysvisan voi puolestaan tehdä kuka tahansa.

Nuorille on tuotettu oma seksuaali- ja lisääntymisterveyden tietopankki nimeltä Nuts’n Eggs. Tämän tietopankin avulla voit ottaa puheeksi ja käsitellä nuoren kanssa seli-teemoja eri näkökulmista. Tutustu rauhassa materiaaliin ja kuulostele mitkä teemat tuntuvat itsestäsi luontevimmalta käsitellä yhdessä. Nuorta voi myös opastaa tutustumaan materiaaliin itsenäisesti. Materiaali sisältää tietoa, pelejä, animaatioita, videoita ja kuvia. Kaikki materiaali on saatavilla ja heti vapaasti käytettävissäsi. Tervetuloa tietopankkiin!

 

Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta!