Ammattilaisille

Täältä löydät uutta tietoa ja vapaasti käytettävissä olevaa materiaalia työhösi. Materiaali sisältää tietoa ViVa-hankkeen tuotoksista, sekä postereita/infografeja, joita voit esimerkiksi tulostaa neuvolasi tai koulusi seinälle kaikkien nähtäville.

Alussa on hedelmällisyyden suojelu -osio, josta löytyy opas ammattilaiselle kaikista hedelmällisyyteen vaikuttavista tekijöistä ja vinkki nuorten omille Nuts’n Eggs -sivuille.

Nuorten ohjaus ja opetus kuvakkeen takaa löytyy oppituntimateriaali, jota voit käyttää nuorten ja nuorten aikuisten ohjauksessa, koulutuksessa ja opetuksessa.

Äitiyshuollon asiakkaiden ohjaus -osiosta löytyy webinaareja, videoita, esitteitä, oppaita yms. raskautta suunnitteleville, raskausasioista kiinnostuneille tai raskaana oleville.

ViVa -materiaaliosiossa löytyy koottuna kaikki hankkeen tuottama materiaali, listalla on myös kaikki some- yms. foorumit, joista hanke ja sen tuotoksia löytyy.

ViVa – Terveenä raskaaksi, hyvä synnytys ja ViVa – hyvät käytännöt sisältävän hankkeen kirjat sähköisenä.

Unohtamatta hedelmällisyysterveystestiä ja -visaa. Näiden avulla voi testata tai testauttaa hedelmällisyystietoutta. Huomaa, että hedelmällisyysterveystesti on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Hedelmällisyysvisan voi puolestaan tehdä kuka tahansa.

Pro

Katso tästä ViVa-hankkeen esittelyvideo: