with No Comments
Terveena_raskaaksi_Raskausdiabeteksen_ehkaisy

Raskausdiabeteksen ehkäisy

Raskausdiabetes on raskauden aikana todettu diabetes. Sitä voi viisailla valinnoilla ehkäistä jo ennen raskautta. Elämäntavat kannattaa tasapainottaa ennen raskautta, jolloin raskausaika sujuu terveenä. Harjoittele säännöllistä syömistä, varmista että saat vähintään 8 tuntia yössä nukuttua ja mieti kuinka saat arjestasi aktiivisemman pienillä teoilla. Kaikki tämä valmistaa kehoasi tulevaan raskauteen. Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta

NYT KÄYNNISSÄ!

Ilmoittaudu Raskausdiabeteksen jälkeen -verkkovalmennukseen. Se on uusi, maksuton ja helposti päivän puuhiesi lomassa hoituva verkkovalmennus. Kurssin taustalla ovat Diabetesliiton Yksi elämä -terveystalkoot sekä ViVa-hanke!

Tästä pääset ilmoittautumiseen!