with No Comments
Raskaustesti_liikelaskenta

Tutustu vauvaasi

Vauva aistii ja liikkuu -tutustu vauvaasi jo raskausaikana! Raskausaika on vain alku koko elämän kestoiselle taipaleelle lapsesi kanssa. Alkuraskaus voi olla väsyttävä ja stressaava ja voi olla vaikeaa löytää yhteys omaan vauvaan. Kun raskaus etenee ja vatsa kasvaa, alat tuntea itsesi enemmän äidiksi. Helpottaaksesi sopeutumista uuteen äitiyteen, vietä hieman aikaa tutustuaksesi vauvasi kanssa jo raskausaikana. Vauvaan tutustuminen auttaa luomaan siteen vauvasi kanssa. Sinun ja vauvasi varhainen vuorovaikutus alkaa jo vauvan ollessa kohdussa. Vauvan ollessa kohdussa vuorovaikutus on ruumiillista vuoropuhelua sinun ja vauvasi välillä. Rakennat kuvaa vauvastasi omien kokemuksiesi kautta, mietit itseäsi vauvana, rakennat kuvaa itsestäsi äitinä ja tätä kautta luot varhaista vuorovaikutusta kehittyvään vauvaan. Lue lisää!

Katso täältä linkit aiheesta!