with No Comments

Olisinpa tiennyt mitä riippuvuudet aiheuttavat!

Riippuvuuksien toteaminen ja niiden hallinta tekevät tilaa tulevalle lapsellenne. Päihteiden käyttö kannattaa järkeistää, se on sanomattakin selvää. Alkoholi ja raskaus, puhumattakaan alkoholi ja vanhemmuus, ovat huonoja yhdistelmiä. Alkoholi aiheuttaa sikiövaurioita ja on viisasta lopettaa alkoholin käyttö ja raskautta suunniteltaessa,sillä alkoholi vaikuttaa myös hedelmällisyyttä heikentävästi.

Tupakointi on haitallista raskaudelle ja sikiölle, mutta tiesitkö että se vanhentaa teitä molempia ja tuhoaa hedelmällisyyttänne? Munasarjat ja niissä koko elämäsi mukana kulkeneet munasolut vanhenevat jopa kymmenen vuotta, kun tupakoit. Haluatko, että sinulla on 45-vuotiaan munasolut?

Penis vanhenee myös! Haluatko, että peniksesi verisuonet ovat kuin vanhalla miehellä? Veren täytyy kiertää, jotta homma toimii.

Tupakointi on rumaa, se vanhentaa ihoa, hampaita ja hiuksia. Voit vaikuttaa solujesikin laatuun lopettamalla tupakoinnin heti. Laadukkailla soluilla saadaan aikaan terve raskaus ja terveitä lapsia. Haluatko terveitä lapsia?

Lue täältä lisää alkoholin ja tupakan haitoista hedelmällisyydelle!

Tässä ajatuksia herättelevä videonpätkä tilan tekemisestä:

 

Katso linkit aiheesta!